Reacties

We kunnen nu al niet meer zeggen hoe vaak we de film van onze bruiloft hebben bekeken. En we gaan hem zeker nog heel vaak bekijken want het is zo ontzettend mooi geworden. Het zijn niet alleen hele mooie beelden, maar ook de emoties, ontroering en geluk zijn geweldig mooi vastgelegd en samengesteld, heel knap gedaan. We zijn je enorm dankbaar en we menen het uit de grond van ons hart als we zeggen dat we het erg fijn vonden dat jij erbij was. Je bent heel goed in wat je doet maar je bent ook gewoon fijn, gezellig en spontaan. Wij weten dan ook zeker dat een ieder ander bruidspaar heel blij gaat zijn met jou en je werk. Dankjewel voor alles en wij wensen je heel veel succes en plezier met alle leuke bruiloften die nog gaan komen.

Marieke & Arjan

We hebben Monique leren kennen nadat we haar via google had gevonden op internet. Haar website ziet er professioneel uit en je krijgt meteen een goed beeld van haar werk en haar zelf. 
Wat ik zo goed vond aan Monique is dat ze meteen nadat ik haar mailde een afspraak maakte om langs te komen in Amsterdam (wat toch een heel eind is vanuit Brabant). Echt super dat ze hiervoor de moeite nam ook al wist ze nog niet zeker of de opdracht doorging. We zijn erg enthousiast over het resultaat van onze film die Monique met veel plezier en inzet heeft gemaakt. We hebben onze bruiloft weer helemaal opnieuw beleefd. Een dynamische montage en met onze zelfgekozen muziek erbij is het echt een mini speelfilm geworden. Ik ben zelf een filmkenner en was vooraf kritisch, maar Paarel Trouwfilms heeft ons een bijzonder document gegeven.

Marjolein & Bryan

Hoewel we eerst twijfelden over het laten maken van een trouwfilm, werden we na het zien van de voorbeeldclips en het kennismakingsgesprek met Monique enorm enthousiast.
En wat een geweldig resultaat is het geworden! Monique heeft de mooiste dag van ons leven tot nu toe erg goed weten vast te leggen, zodat we bij het kijken van de film deze dag weer helemaal herbeleven. 
Monique gaat professioneel te werk en is super klantgericht. Bovendien is ze een relaxed en prettig mens in de omgang, zo iemand wil je er zeker bij hebben op je trouwdag. We raden het dan ook iedereen aan, gewoon doen!

Jeroen & Kim

Het was een geweldige dag! Je liet ons zelf een beetje aanmodderen, wat voor ons ontspannend werkte. Ondertussen werden alle belangrijke momenten op video vastgelegd, terwijl wij ons bij sommige momenten druk maakte of het er daadwerkelijk opstond, dit voor niks, want we hebben de video gezien, en het ziet er professioneel uit, en we beleven de dag weer opnieuw! Nogmaals onze dank dat je op onze trouwdag aanwezig wilde zijn. We hebben de goede keuze gemaakt!

Hazina & Krijn

Monique heeft onze trouwdag op een pakkende manier heel bijzonder en professioneel vastgelegd! We waren helemaal verrast door het resultaat, en hebben haar tijdens de dag zelf amper opgemerkt! De mooie combinatie van film en geluid, de overgangen, en vooral hetgeen bij elkaar aansluit is geweldig op elkaar afgestemd. Wat ons het meest pakte was de emotie die letterlijk van de film afspringt! De trailer van de huwelijksdag hebben we door het snelle handelen van Monique op onze feestavond, 4 dagen later, aan iedereen kunnen laten zien, super! Ook tijdens onze huwelijksreis hebben we die dagelijks bekeken (meerdere malen..) en het houdt voor ons de dag zelf op een speciale manier in ons geheugen vast.
Monique, we hebben je al vele malen bedankt, echt geweldig wat je voor ons hebt gedaan. Daarbij ben je een fijn, warm, bijzonder mens, wat het extra speciaal maakte om je te hebben mogen leren kennen. Hartstikke bedankt voor de hele mooie trailer en dvd!

José & Herman

Wij hebben onze grote dag te laten filmen door Paarel Trouwfilms. Het was prettig dat we ons vaak niet eens bewust waren van het feit dat jullie om ons heen liepen. Het ging allemaal heel soepel en spontaan. De film is prachtig geworden, jullie hebben alle verschillende momenten heel mooi weten vast te leggen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Fenna & Ronald